Η LILY AND ROSE jewelry, δημιουργήθηκε το 2012 από την Σουηδέζα Couture Designer Therese Zetterberg και την λεπτεπίλεπτή αισθητική της.

Η Therese Zetterberg έγινε γνωστή στον κόσμο ως σχεδιάστρια για τα μοναδικά της σχέδια φορεμάτων και κοσμημάτων για βασιλικές οικογένειες, καλλιτέχνες και couture lovers. Κατάφερε να κάνει την LILY AND ROSE γνωστή και αγαπητή από τον κόσμο, λόγω της μοναδικότητας, της ακρίβειας αλλά και της ποιότητας που έχουν τα προϊόντα της.
Η LILY AND ROSE εξερευνάει το στυλ και τις τάσεις πάντα εμπνευσμένη από το vintage fashion, την αρχιτεκτονική, το παλιό Hollywood, glamour και bohemian brides.

Οι συλλογές φτιάχνονται από επίστρωσή χρυσού 18Κ, rose gold επίστρωση ή επίστρωση ροδίου πάντα με πέτρες Swarovski. Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται με μέταλλα χωρίς νικέλιο (υποαλλεργικά).

Κάθε κόσμημα φτιάχνετε στο χέρι με τους τεχνίτες να τοποθετούν προσεκτικά τις πέτρες στο σωστό σημείο, να δημιουργήσουν το τέλειο φινίρισμα χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική όπως οι κοσμηματοπώλες που φτιάχνουν χειροποίητα αληθινά κοσμήματα.